Politica de Confidentialitate

SC Fitness Media SRL este autorul acestui site web si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor.

Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, SC Fitness Media SRL fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea acestui site sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe acest site.

SC Fitness Media SRL nu acorda nici un fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui site, materialele prezentate pe el fiind cu titlu pur informativ.
Informatiile despre produse, caracteristicile si preturile lor corespund realitatii de la momentul inscrierii lor pe site sau al actualizarii diverselor pagini ale site-ului. Aceste informatii sunt oferite doar cu titlu informativ si nu sunt si nu trebuie sa fie considerate ca o oferta contractuala a produselor si serviciilor oferite de SC Fitness Media SRL.

SC Fitness Media SRL nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea materialelor de pe site.

SC Fitness Media SRL colecteaza informatii pe acest website, in conformitate cu legislatia romana in acest sens. Site-ul plaseaza un “cookie” pe calculatorul vizitatorului, adica un mic fisier utilizat strict pentru autentificarea automata a utilizatorului la vizitele ulterioare.

Colectarea datelor se face prin:

  • Formularul de inregistrare utilizator. Datele sunt folosite in vederea trimiterii de informatii precum si trimiterii de oferte atractive din partea SC Fitness Media SRL (in functie de preferintele setate de utilizator).
  • Formularul de contact. Datele trimise de utilizator vor fi folosite in vederea contactarii ulterioare de catre SC Fitness Media SRL

Informatiile culese sunt utilizate pentru optimizarea site-ului si a serviciilor oferite clientilor de SC Fitness Media SRL si partenerii sai. Prin accesarea acestui site va dati acordul la folosirea in scopurile mai sus mentionate a informatiilor colectate de SC Fitness Media SRL pe acest site.

Adresele IP ale vizitatorilor acestui site sunt utilizate de SC Fitness Media SRL pentru o buna administrare a site-ului si pentru statistici de uz intern care permit o mai buna deservire a clientilor nostri.

SC Fitness Media SRL nu este responsabil pentru continutul si utilizarea site-urilor catre care apar legaturi de pe site-ul SC Fitness Media SRL
Politica de confidentialitate a acelor site-uri poate diferi de politica SC Fitness Media SRL de confidentialitate. Faptul ca site-ul SC Fitness Media SRL contine legaturi catre alte site-uri nu inseamna ca SC Fitness Media SRL sustine, aproba sau este responsabil pentru continutul de pe acele site-uri sau pentru utilizarea lor.

Utilizatorul primeste mesaje tip e-mail de la SC Fitness Media SRL numai in urma completarii formularului de inregistrare si a alegerii respectivelor liste. SC Fitness Media SRL isi rezerva dreptul de a nu mai trimite mailinguri anumitor utilizatori fara a oferi vreo explicatie sau notificare prealabila si fara a fi tinut responsabil pentru neprimirea sau intarzierea respectivelor mesaje. Un mesaj este un buletin informativ trimis la mai multi utilizatori abonati la listele de discutii.

Site-ul SC Fitness Media SRL este protejat prin cele mai noi si mai puternice tehnici si metode de securitate. Informatiile personale trimise de utilizatori pe acest site sunt protejate atat la utilizarea online cat si offline a site-ului. SC Fitness Media SRL depune diligenta necesara si posibila pentru a proteja informatiile personale ale vizitatorilor site-ului.

Prezenta Politica de confidentialitate se supune dreptului intern roman. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul SC Fitness Media SRL. In cazul in care dupa trecerea acestui termen nu se ajunge la o intelegere, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul SC Fitness Media SRL.

SC Fitness Media SRL isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii legali, fara nici un fel de notificare prealabila.