Termeni si Conditii

Marturii de rezultate

Marturiile in ceea ce priveste rezultatele gasite pe alphabodies.ro sau in general publicate de Alpha Bodies Romania sunt rezultate neverificate care ne-au fost transmise de catre utilizatorii programelor sau clientii Alpha Bodies Romania si pot sa nu reflecte experienta tipica a cumparatorului, sa nu se aplice tuturor persoanelor si nu sunt destinate sa reprezinte sau garanteze ca oricine va obtine aceleasi rezultate sau similare.

Daca un produs sau un serviciu este nou, trebuie inteles ca este posibil sa nu fi fost disponibil pentru cumparare suficient de lung timp pentru a furniza un istoric exact al rezultatelor. Din nou, este posibil, chiar si cu o utilizare perfecta a programului, sa nu atingi rezultatele descrise in marturiile altora. Acestea trebuie sa fie o prezentare a celor mai bune rezultate pe care programul le-a produs si nu ar trebui luate ca rezultate pe care le va obtine un utilizator obisnuit.

Avizul Legal & Medical

Riscuri de utilizare al produsului
Continutul acestui site nu este un substitut pentru un diagnostic medical profesionist. Niciunul dintre planurile de pe site-ul Alpha Bodies Romania nu trebuie sa fie aplicat sau folosit fara avizul in prealabil de la medicul dumneavoastra. Informatiile continute in aceste programe nu au scopul de a furniza consultanta fizica sau psihica de specialitate si nu trebuie sa fie folosite in acest sens. Nu suntem medici specialisti, nu avem pregatire in acest sens si nimic de pe acest site nu ar trebui interpretat intr-un alt fel.

Trebuie inteles ca pot exista riscuri asociate cu participarea la activitatile mentionate pe alphabodies.ro pentru persoanele in stare slaba de sanatate sau care sufera de afectiuni fizice sau psihice preexistente. Deoarece aceste riscuri exista, accepti ca nu vei utiliza planuri nutritionale (dieta) daca esti intr-o stare proasta de sanatate sau ai o conditie mentala sau fizica preexistenta. Daca alegi sa iti asumi aceste riscuri, faci acest lucru pe proprie raspundere, in mod constient si voluntar, asumandu-ti toate riscurile asociate cu astfel de activitati nutritionale (dietetice). De asemenea, trebuie avut in vedere ca aceste riscuri pot exista chiar si pentru cei care sunt in prezent intr-o stare buna de sanatate.

Mai mult, programele Alpha Bodies Romania sunt proiectate sa fie programe provocatoare, concepute pentru a-ti oferi o slabire cat mai rapida posibil. O componenta importanta a programelor este antrenamentul cu greutati (gantere, haltere si aparate). Aceasta activitate este in mod inerent riscanta si, mai ales, daca este facuta cu forma slaba in executia exercitiilor. Este posibil sa apara rupturi musculare, entorse, dislocari sau alte consecinte fizice nedorite. Utilizatorii isi asuma toate riscurile si consecintele nedorite asupra sanatatii.

Noi nu suntem medici. Sfaturile si recomandarile noastre, fie ca sunt pe site, intr-un plan nutritional, program de exercitii sau prin email coaching (colaborare la distanta), nici unul din ele nu sunt menite sa inlocuiasca recomandarile medicului tau. Trebuie sa iti consulti medicul inainte de a incepe orice plan nutritional sau de exercitii, fara exceptii. Utilizeaza planurile, programele, antrenamentele si coaching-ul Alpha Bodies Romania pe propriul risc, Alpha Bodies Romania si reprezentantii sai nefiind responsabili pentru posibilele vatamari corporale, probleme de sanatate sau chiar moartea ca rezultat al utilizarii acestora.

Contact

Ai intrebari despre Alpha Bodies Romania? Voi fi mai mult decat bucuros sa raspund la oricare dintre intrebarile tale!

Trimite-mi un email la adresa calin@alphabodies.ro